A5 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

A6 allroad quattro

Stockwagens

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak onderhoud

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Banden

Informatie

 Zoals iedereen weet, ligt het Belgische weggennet er niet altijd even goed bij. Hierdoor kan het gebeuren dat uw band beschadigd wordt of lek geraakt. Dit heeft niet alleen een slechte invloed op uw rijplezier, maar ook uw veiligheid. Als u banden aanschaft bij de Auto Natie groep bent u zeker dat uw wagen beschikt over originele banden van uw merk. Zo zit u gerust achter het stuur. Deze banden of band-velgcombinaties bieden een extra bandengarantie geldig tot 36 maanden na aankoop. Deze garantie dekt de meest voorkomende beschadigingen aan uw band. Voor meer informatie kan u steeds terecht op volgende link.

Ook voor winterbanden kan u steeds bij ons terecht. 

 

Wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat uw banden steeds in optimale conditie blijven.  U kan zelf kiezen of u uw banden in eigen opslag beheert of u deze achterlaat in ons Tyre hotel. Wij verzekeren u dat ons team uw banden met de meeste zorg opslaat. Daarenboven wassen wij uw banden en velgen bij terugplaatsing.  Onze medewerkers hebben de beste kennis van professionele montage van uw banden

 • de gebruikte apparaten voor de montage
 • de opslag van uw winter- en zomerbanden
 • de meest recente bandentechnologie

Carrosserie

Carrossiers

De carrosserie van uw auto kan steeds schade oplopen door derden of in een ongeval. Wij hebben een professioneel team van carrossiers die uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda behandelen alsof het die van hen  was met uiterst veel precisie en vakmanschap. Het team van experts voert de herstelling van uw wagen uit volgens de normen van wagen en biedt u de beste mobiliteitsoplossing.

 

SMART REPAIR

Voor kleine krasjes, schade aan de wieldoppen of carrosserie hebben wij een snelle, nieuwe en kostefficiënte techniek. We noemen dit Smart repair. Aarzel niet om ons bij kleine oneffenheden te contacteren voor een slimme en efficiënte oplossing.

De Auto Natie groep werkt samen met de meeste verzekeringsmaatschappijen zodat u zich geen zorgen hoeft de maken over de factuur. Als u in aanmerking komt voor het derde-betalersysteem, verzorgen wij het papierwerk rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij. Dat is toch weer een zorg minder voor u.

Onderhoud & Herstellingen

Informatie

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat uw wagen u nog lange tijd gezelschap houdt. Daarom is het best hem op tijd en stond eens te laten nakijken. Zo bent u er zeker van dat u nog vele jaren plezier kan beleven aan uw Audi, Volkswagen, Seat of Skoda.

De medewerkers van de Auto Natie groep blijven steeds op de hoogte van nieuwe technologieën en worden voortdurend bijgeschoold. Wanneer u uw wagen bij ons binnenbrengt, handelen wij steeds vanuit de richtlijnen van automerk zodat uw wagen in perfecte conditie blijft. U wordt geïnformeerd over mogelijke extra kosten zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

Het onderhoudsprogramma van uw Audi, Volkswagen, Seat of Skoda hangt af van uw rijstijl en rijcondities. Uw boordcomputer zal u steeds verwittigen wanneer het tijd is voor een controle of wanneer er een mankement aan uw wagen gedetecteerd wordt. Dit alles gebeurd ook met rekening te houden met het milieu.

U kan steeds hieronder een afspraak maken wanneer u uw wagen binnen wil brengen.

Als u op onderhoud komt, dan rijdt u best binnen via onze directe receptie. Zo moet u niet eerst nodeloos parkeerplaats zoeken. Onze directe recepties zijn ook voorzien van een brievenbus, mocht u uw sleutel en auto willen achterlaten op een moment dat wij niet open zijn.

Wecare

Verder willen wij u ook graag nog even inlichten over Wecare. Dit is een onderhouds- en herstellingscontract dat alle kosten aan uw wagen dekt zoals onderhoudskosten, mechanische- en elektrische herstellingen en kosten door slijtage (behalve aan uw banden).

U kan dit onderhoudscontract afsluiten voor een minimum van 3 en een maximum van 12 jaar. Uw wagen past binnen dit contract wanneer er maximum 300.000 kilometers op de teller staan. 

 

Voordelen van Wecare:

 • Beheer uw budget: betaal maandelijks een vast bedrag terug
 • Sta er nooit alleen voor bij pech of een ongeval: wij nemen de technische bijstand* voor uw voertuig in heel Europa voor onze rekening,
 • Meerwaarde bij doorverkoop: verhoog uw kans op een goede prijs dankzij een goed onderhouden voertuig


Rij zonder zorgen dankzij Wecare, het onderhouds- en herstellingscontract dat alle toekomstige kosten aan uw voertuig dekt. Metonze Financial Services zijn alle financiële diensten gecentraliseerd bij uw vertrouwde Audi, Volkswagen, Seat of Skoda verdeler, die deel uitmaakt van een dicht netwerk bij u in de buurt.

*Wecare is een product van D'Ieteren n.v., maatschappelijke zetel: Maliestraat 50, 1050 Brussel, België - RPR Brussel 0402623937, KBO 0403 448 140, FSMA 047196cA. Zie de algemene voorwaarden voor de exacte dekking op www.audiwecare.be. Actie geldig voor elk Wecare en Wecare Fleet-contract (uitgezonderd overheidsmarkten) getekend en niet opgezegd, bij de bestelling van een nieuwe wagen tussent 01/12/2015 en 31/01/2016 (datum offerte en datum handtekening klant). Een Wecare-contract bedraagt minimum 36 maanden en 30 000 km.

Pechverhelping

Mobiliteitsgarantie

Wanneer u uw Audi, Volkswagen, Seat of Skoda geregeld laat onderhouden bij uw één van onze concessies geniet u van de mobiliteitsgarantie. Deze garantie betaalt u de indirecte kosten terug die u oploopt door plotse pech. Ook de verplaatsing van de takelwagen is hierin inbegrepen en dit 24u op 24u, 7 dagen op 7. Uw wagen wordt weggesleept naar de Auto Natie verdeler die u wenst. Bij een lekke band of in het buitenland gebeurt dit naar de dichtstbijzijnde verdeler.

 

Ruitschade

Informatie

De Auto Natie groep biedt u een levenslange garantie op ruiten die door ons werden geplaatst. Indien de beschadiging in uw raam kleiner is dan een stuk van 2 euro kan bijna onzichtbaar worden hersteld. Hoe sneller u dit laat doen, hoe minder kans u heeft op verdere beschadiging van uw ruit.

Verder is ons team perfect in staat de ruiten van uw Audi, Volkswagen, Seat of Skoda te monteren. Ook hier garanderen wij dat wij uitsluitend werken met erkende ruiten van het merk van uw wagen die aan de kwaliteitsstandaard voldoen. 

Vervangwagens

Informatie

Indien u uw wagen bij ons binnen brengt voor onderhoud of herstellingen kunnen wij u steeds voorzien van een vervangwagen naar uw noden. Zo blijft u steeds mobiel.

Wij  hebben ook steeds gratis fietsen ter plaatse die u kan gebruiken terwijl uw wagen bij ons binnen is. 

Wat onze klanten zeggen

 • Zeer vriendelijke ontvangst en een snelle en professionele service!

  Eric D.
 • 's Middags gebeld voor een kleine herstelling , meteen kunnen langskomen en snel gefikst... Top!

  Flip D.
  Klant Auto Natie
 • Vlotte service, vriendelijk onthaal, gezellige wachtplaats.

  Isabelle M.
  Klant Auto Natie
 • Alles dik in orde hier! Goede service en vriendelijk.

  Gilian.K
 • Bijzonder vriendelijke bediening

  F. de Slegte
  Klant Claessens
 • "Zeer uitgebreide uitleg. Vriendelijke bediening. Correcte afhandeling"

  Maxim C.
  Klant AutoNatie
 • Heel vriendelijk onthaal en een duidelijke, correcte uitleg bij ophalen van mijn nieuwe wagen. Die was bovendien sneller rijklaar dan voorzien. Topservice!

  Stefaan V.
  Klant ACK
 • Heel fijne begeleiding in de aankoop met de nodige aandacht voor het budget en de noden van de klant! - Google My Business

  Kristoff B.
  Klant AutoNatie

Nieuws

8jobs

Locatie