Heropening vanaf 11 mei

Goed nieuws, vanaf maandag 11 mei openen wij opnieuw onze showrooms, ook kan u nog steeds zonder problemen een afspraak maken voor herstellingen en het hoognodig onderhoud in onze werkplaats. Wij werken het liefst op afspraak om in deze omstandigheden de beste service en veiligheid te garanderen.

Uiteraard hebben we de nodige veiligheidsmaatregelen genomen, want net zoals wij de grootste zorg dragen voor uw wagen, is ook uw gezondheid voor ons van belang. Daarom werden volgende veiligheidsmaatregelen getroffen:

- Er is desinfecterende handgel aan de ingang, waar u uw handen zal desinfecteren.
- Aan de receptie en aan ons magazijn vindt u plexischermen. De wachtzone is afgeschermd met wachtlint, zodat we de afstand van 1,5m steeds kunnen garanderen.
- Er zal altijd maar 1 klant worden toegelaten in de wachtzone. Andere klanten worden verwacht buiten te wachten op 1,5 meter van elkaar.
- Onze receptiemedewerkers dragen wegwerphandschoenen en een mondmasker en hebben desinfecterende handgel ter beschikking.
- Ook onze monteurs maken eveneens gebruik van wegwerphandschoenen en beschikken over een wegwerpbeschermset voor uw wagen.
- Onze monteurs respecteren tijdens het onderhoud of het herstellen van uw wagen steeds de afstand van 1,5m.
- Uw wagen wordt op de cruciale plaatsen gedesinfecteerd (handgrepen, stuur, versnellingspook). Zowel voor de herstelling/het onderhoud als erna.
- Afrekenen gebeurt contactloos of via een betaalterminal die u met wattenstaafjes bedient.
- De receptie, bureaus, showroommodellen en betaalterminals worden meermaals per dag gedesinfecteerd.

Meer informatie over onderhoud en herstellingen en de genomen veiligheidsmaatregelen vindt u in dit filmpje. Dankzij uw medewerking en de zorg van onze medewerkers helpen we u en uw wagen veilig terug op weg!

Auto Natie - ACK - Autobedrijf Claessens: Maak hier uw afspraak 
Garage Thuy: Maak hier uw afspraak