Hou uw wagen virusvrij

Een van de cruciale tips om besmetting met het coronavirus tegen te gaan, is voldoende uw handen wassen. Met uw handen raakt u de hele dag verschillende spullen aan die bacteriën bevatten (denk maar aan deurklinken, telefoontoestellen, toetsenbord …). Uw handen wassen is daarom een eenvoudige manier om infecties te voorkomen.

Daarenboven houdt u deze spullen natuurlijk bacterievrij door ze voldoende te reinigen. In moderne wagens zijn er naast uw stuur en de schakelpook heel wat zaken die u met uw handen aanraakt. Bijvoorbeeld het touchscreen van uw navigatiesysteem/de mediaconsole, de regelingsknop van de airconditioning, de knoppen op uw stuur. Op de afbeelding hebben we alle punten even voor u aangeduid.

Om deze punten te reinigen maakt u gebruik van desinfecterende producten. De kleine busjes van 100 ml kosten € 9,99. Ze bevatten aloë vera en zijn antiviraal en antibacterieel. U gebruikt ze om uw handen te ontsmetten en door het handige formaat stopt u ze makkelijk in uw handtas of laptoptas.

De grote bussen van 500 ml kosten € 14,90 en zijn eveneens antiviraal en antibacterieel. Ze bevatten geen aloë vera. U gebruikt deze eveneens om uw handen te ontsmetten, maar vooral om uw materiaal te desinfecteren. Bovendien ontstaan er geen vlekken of verkleuringen op uw autobekleding.

Wil u beide producten kopen? Dan kan dat al voor de prijs van € 19,90. Interesse? Neem dan contact op:

Auto NatieStanny.vangool@autonatie.be03 231 59 30
ACKtom.de.beukeleer@ackgroep.be03 450 80 54
Autobedrijf Claessenskegan.van.oostveld@claessensgroep.be03 830 71 03
 

THUY WOMMELGEM

tim.croons@garagethuy.be 03 355 41 12
THUY KONTICH Jan.van.den.eynde@garagethuy.be03 830 87 86