Bandenwissel

U hebt er even op moeten wachten, maar het is zover: uw bandenwissel kan plaatsvinden. Om dit vlot en veilig te laten verlopen, vragen we u om eerst een afspraak te maken. Dat kan via de website of te mailen of te bellen naar onderstaande gegevens:

AUTO NATIEservice@autonatie.be 03 231 59 30
ACKinfo@ackgroep.be 03 450 80 50
AUTOBEDRIJF CLAESSENSinfo@claessensgroep.be 03 830 01 01
THUY WOMMELGEMinfoW@garagethuy.be03 353 39 39
THUY KONTICHinfoK@garagethuy.be03 828 14 91

U krijgt dan van ons een e-mail met meer specificaties over uw afspraak. Op de dag van uw afspraak rijdt u naar de speciaal ingerichte zone voor bandenwissels op volgend adres:

Herman De Nayerstraat

2550 Waarloos (Kontich)

Daar meldt u zich vijf minuten voor uw afspraak aan en rijdt u in, in de specifiek voor u gereserveerde zone. Deze zone wordt u meegedeeld in de e-mail die u ontvangt. De bandenwissel wordt zo uitgevoerd, dat u uw wagen niet hoeft te verlaten. Om de coronamaatregelen zo goed mogelijk te respecteren vragen wij u om deze verplaatsing alleen te maken.

Ter plaatse hebben wij nog bijkomende informatie van u nodig. U kan deze aan ons tonen zonder uw ramen te openen:

De exacte kilometerstand wanneer u op de bandenwisselzone binnenin het gebouw bent geparkeerd. U kan hiervan een foto maken en tonen aan onze werknemers. Achteraf vragen we u ook om deze door te mailen als reply op de e-mail die u ontvangt.
De bandenspanning waaraan uw zomerbanden moeten voldoen. Die informatie vindt u ofwel op een grijze sticker in de bestuurdersdeur, ofwel op een grijze sticker in de tankklep. Neem hiervan op voorhand een foto en toon deze aan onze werknemers.

Na de bandenwissel moet u nog even een reset doen van uw bandenspanning. Hoe u dit kan doen, vindt u in de handleiding van uw wagen. Om het u makkelijker te maken, hebben we een online tutorial gemaakt. Deze verschilt per merk en kan u hier online bekijken.

Volkswagen
Audi
SEAT
ŠKODA